RENDELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Személyes átvétel:

A személyes átvétel előzetes egyeztetés után Esztergomban lehetséges közvetlenül a szerzőtől, mellyel kapcsolatosan a megrendelés folytatása során a következő oldalon írhat, adhat meg információkat.

Postai levélként:

A könyvet postai úton, előre utalás után elküldjük. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden szükséges adat az utaláshoz, amit a vevőnek saját bankján keresztül szükséges intéznie. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, Magyarországon belül 3-4 munkanap, külföldre 7-21 munkanap.

Háztól-házig előre utalással:

A könyvet háztól házig, futárszolgálattal előre utalás után küldjük el. Csak belföldre lehetséges. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden szükséges adat az utaláshoz, amit a vevőnek saját bankján keresztül szükséges intéznie. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik 2-3 munkanap alatt.

 Háztól-házig utánvéttel:

A könyvet háztól házig, futárszolgálattal küldjük el. Csak belföldre lehetséges. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden tájékoztató adat. A kiszállítás a rendelés leadását követően 2-3 munkanap alatt történik meg.

Kosár tartalma:0
Nincs termék a kosaradban!
További termékek
0