Rendelés menete:

Szállítási és átvételi módok:


Személyes
átvétel:

A személyes átvétel előzetes egyeztetés után Esztergomban lehetséges közvetlenül a szerzőtől, mellyel kapcsolatosan a megrendelés folytatása során a következő oldalon írhat, adhat meg információkat.

Postai levélként:

Rendelését, az aktuális díj szerinti áron, postai úton, előre utalás után elküldjük. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden szükséges adat az utaláshoz, amit a vevőnek saját bankján keresztül szükséges intéznie. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik, Magyarországon belül 3-4 munkanap, külföldre 7-21 munkanap. 

Háztól-házig előre utalással:

Rendelését háztól házig, futárszolgálattal, az aktuális díj szerinti áron, előre utalás után küldjük el. Csak belföldre lehetséges. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden szükséges adat az utaláshoz, amit a vevőnek saját bankján keresztül szükséges intéznie. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik 2-3 munkanap alatt. 

Háztól-házig utánvéttel:

Rendelését háztól házig, futárszolgálattal, az aktuális díj szerinti áron küldjük el. Csak belföldre lehetséges. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden tájékoztató adat. A kiszállítás a rendelés leadását követően 2-3 munkanap alatt történik meg. 

Ingyenes kiszállítás:

Rendelését háztól házig, futárszolgálattal, 15000 Ft feletti vásárlás esetén, az ország egész területére díjmentesen küldjük el. Csak belföldre lehetséges. A megrendelés elküldése után a vevő kap egy összefoglaló e-mailt, melyben benne lesz minden tájékoztató adat. A kiszállítás a rendelés leadását követően 2-3 munkanap alatt történik meg.