MINDEN NAPRA EGY KÖLTEMÉNY könyv

3450 Ft

Válogatott versek
365+1 vers

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

  Leírás

  A MINDEN NAPRA EGY KÖLTEMÉNY különleges, formabontó kiadvány, melyben a hétköznapi élet valódi érzelmei, igaz gondolatai, a hit, szeretet és a magyar értékek egyszerre vannak jelen.  A kötet tartalmilag nagyon gazdag, az átlagos verseskönyvek két vagy háromszorosa, miközben az ára ugyan annyi. A már régóta ismert, szeretett és közkedvelt versek mellett sok új is helyet kapott, így számtalan meglepetéssel, újdonsággal is szolgál az olvasó számára. A könyv úgy lett összeállítva, hogy az év összes napjára jut egy odaillő, megfelelő költemény, amely dátumhoz, naphoz van illesztve az ünnepekre, alkalmakra és jeles napokra különös figyelemmel, így egész évben élményt nyújt olvasója számára ez az igazi könyv, amit soha semmi más nem pótolhat!
  Ha napokra lebontjuk, akkor csupán pár forintba kerül egy költemény, amely igazán csekély ár a mai világban azért, hogy cserébe valami szépet, jót és igazat kapjon az ember.
  További érdekesség, hogy több benne megjelent versből már dal is született, (Megzenésített versek) és még számos költemény megzenésítése várható ismert előadóknak, zenészeknek köszönhetően. 12 év munkája és a Veniam versek legjava van ebben a különleges kiadványban.

   

  Rövid betekintés a könyvbe:

   

   

  A könyv megjelenésének szerzői bejelentése:

   

  Különleges kiadványok:

   

   

  A könyv megjelenésének újsághírei:

  Veniam minden napra írt egy verset
  Veniam minden napra írt verset (online újság)

  A könyv bemutatása versben:

  Minden napra

   

  Print Friendly, PDF & Email

  További információk

  Tömeg 328 g
  Méretek 21 × 15 × 2 cm
  Író:

  Varga János Veniam

  Megjelenés éve:

  2022

  Kategória:

  Vers

  Oldalszám:

  224

  Borító:

  Puha kötésű

  Szín:

  Fehér, Fekete

  ISBN:

  978-615-01-5260-8