MAGUNK BÖLCSŐJE könyv

2770 Ft

Ősi-haza-szeretet
A Mag-árok népének különleges versei

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

  Leírás

  A Magunk bölcsője a magyar történelemmel, és hittel átszőtt hazafias, magyaros költeményeken keresztül a mából az ősi múltba, és a remélt jövőbe vezeti olvasóját.
  A hazaszeretettel teli versek egyúttal magyarázattal is szolgálnak a tudásra vágyóknak, vagy éppen új ismeretekkel gazdagíthatják, de ritmusos tulajdonságaik miatt könnyedén dalként is életre kelthetők a tábortűz mellett.

  A könyv további érdekessége és különlegessége, hogy kettő az egyben kötet, mert fordított alakban, elölről kezdve és fordított irányban lapozva, a korábban használt ősi írásmódunk szerint, rovással is megtalálhatóak benne a Mag-árok népének versei, melyhez a segítségül szolgáló latin-magyar  –  székely-magyar abc ott szintén fellehető.

  Ez a könyv egy olyan történelmi korszakban lát napvilágot, mikor a magyarok újfent igyekeznek megtalálni ősi önmagukat, ami azért is különös, mert megint csak azt keresik, ami évezredek óta az övék. Ide vezetett, az a már ezer éve tartó feledtető folyamat, mely az idők során többször is majdnem sikerrel járt, de az Istennek hála mindig volt annyi hű, magyar szívű kulcsember, aki átmentette a jövőnek a létfontosságú igazságot. Manapság megint ott tartunk, ahol száz évente, hogy minden téren és módon kutatjuk igaz valónkat, múltunkat, eredetünket, hitünket, származásunkat, hogy ne érezzük magunkat elveszettnek. De miért oly fontos ez? Hát csak azért, mert, tudjuk azt az alapvető igazságot, miszerint csak azoknak lesz jövője ebben a gyorsan változó és globálissá váló világban, akiknek múltja is van, különben beleveszünk a lényegtelen egyformaságba. Ezek ismeretében kijelenthető, hogy számunkra alapvetően ez létkérdés.

  „A magyarságtudat és érzésvilág egy jó emberi minőség és létállapot, melynek alapja a tudás, a hit és a szeretet. Magyarnak születni és magyarul beszélni olyan előny, amely segít megérteni a világot és elérni ezt a szintet. A magyarok állandó közös őshazája a Föld szíve, a Kárpát-medence, de bárhol, bárki magyarrá válhat, ha Önmaga és az Öreg Isten is úgy akarja ugyanis magyarnak lenni nem fizikai tulajdonság. Feladatunk éltetni és továbbadni magyarságunk, mely által mind boldogabban élhetünk egy ég alatt.”
  Varga János Veniam

  Rövid betekintés a könyvbe:

  A könyv megjelenésének szerzői bejelentése:

  A magyarok könyvei:

  A könyv megjelenésének újsághíre:

  A magyarok eredettörténetét dolgozta fel az író

  A könyv bemutatása versben:

  Engedd meg

   

  Print Friendly, PDF & Email

  További információk

  Tömeg 214 g
  Méretek 21 × 15 × 1,5 cm
  Író:

  Varga János Veniam

  Megjelenés éve:

  2023

  Kategória:

  Rovásírás, Vers

  Oldalszám:

  152

  Borító:

  Puha kötésű

  Szín:

  Fehér, Fekete

  ISBN:

  978-615-01-8982-6