Menü Bezárás

Kívánság lampion

1500 Ft

Kívánság lampion, a szívből fakadó kívánságok leírására alkalmas felülettel és a hozzá illő, ráhelyezhető kívánság verssel

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

Kategória:

Leírás

Legyen akár újév, esküvő, születésnap, vagy bármilyen más, ünneplésre méltó évforduló, a kívánság lampion minden alkalomra szép ajándék azok számára, akik hisznek az égbe szálló kívánságok mágikus erejében.
A szívből fakadó kívánságok leírására alkalmas felülettel, és a hozzá illő, ráhelyezhető Veniam kívánság verssel, csak itt kapható!

KÍVÁNSÁG VERS

Használati utasítás:
Írja le álmait, vágyait, szívből jövő kívánságait, az arra kijelölt felületre, a verset tartalmazó matricán.
Vegye ki a lampiont a csomagolásából, terítse ki, majd helyezze rá a kívánságot tartalmazó matricát a lampion külső felületére. Függőleges vagy vízszintes húzó mozdulattal hajtson belé levegőt.
A meggyújtás során a lampion teste ne érjen az égőhöz. A legmegfelelőbb, ha a lampiont két személy gyújtja meg. Az egyik személy úgy tartja a lampiont, hogy annak papír falai ne érintkezzenek az égővel, azok ne éghessenek át, miközben a másik személy pedig meggyújtja az égőt. A meggyújtást követően a lampiont addig tartsa merőlegesen, amíg abban a levegő felmelegszik, mely azt követően a lampiont felrepíti. A ballont szélcsendben használja!

Biztossági előírások:
Tekintettel arra, hogy nyílt lángot használ, maximális óvatossággal kell eljárni.
A meleglevegős lampiont 18 évnél fiatalabb személy nem használhatja!
A kívánság lampiont szinte bárhol alkalmazhatja, maximális körültekintéssel. Kerülje az éghető vagy robbanó anyagok közelében történő reptetést. A lampiont olyan területen reptesse, ahol azok repülési vonalában nem helyezkednek el épületek, benzinkutak, magasfeszültségű oszlopok, nagyobb ember tömeg, házak és további akadályok, amik következtében a lampion tüzet okozhatna.

A kívánság lampion reptetése repülőterek közelében tilos!

Tudnivalók:
Esős időjárás és magas páratartalom (pl. köd) esetén a kívánság lampion reptetése egyáltalán nem lehetséges. Csak nyugodt időjárási feltételek mellett reptesse, ellenkező esetben a kívánság lampion megsérülhet és égési sérülés vagy tűz keletkezhet. A reptetést megelőzően ellenőrizze a szél irányát és győződjön meg arról, hogy a repülés vonalában semmilyen akadály, valamint tűz keletkezése szempontjából nagyobb kockázatú terület sem található.

Jellemzők:
Méretek: 100 cm magas, 60 cm széles, az alap 40 cm átmérőjű
Repülési magasság: 500-1000 méter.
Égési idő: Körülbelül: 20 perc

Print Friendly, PDF & Email
Kosár tartalma:0
Nincs termék a kosaradban!
További termékek
0