Kívánság lampion

1500 Ft

Kívánság lampion, a szívből fakadó kívánságok leírására alkalmas felülettel és a hozzá illő, ráhelyezhető kívánság verssel

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

Ingyenes szállítás 15000 Ft feletti vásárlás esetén!

  Leírás

  Legyen akár újév, esküvő, születésnap, vagy bármilyen más, ünneplésre méltó évforduló, a kívánság lampion minden alkalomra szép ajándék azok számára, akik hisznek az égbe szálló kívánságok mágikus erejében.
  A szívből fakadó kívánságok leírására alkalmas felülettel, és a hozzá illő, ráhelyezhető Veniam kívánság verssel, csak itt kapható!

  KÍVÁNSÁG VERS

  Használati utasítás:
  Írja le álmait, vágyait, szívből jövő kívánságait, az arra kijelölt felületre, a verset tartalmazó matricán.
  Vegye ki a lampiont a csomagolásából, terítse ki, majd helyezze rá a kívánságot tartalmazó matricát a lampion külső felületére. Függőleges vagy vízszintes húzó mozdulattal hajtson belé levegőt.
  A meggyújtás során a lampion teste ne érjen az égőhöz. A legmegfelelőbb, ha a lampiont két személy gyújtja meg. Az egyik személy úgy tartja a lampiont, hogy annak papír falai ne érintkezzenek az égővel, azok ne éghessenek át, miközben a másik személy pedig meggyújtja az égőt. A meggyújtást követően a lampiont addig tartsa merőlegesen, amíg abban a levegő felmelegszik, mely azt követően a lampiont felrepíti. A ballont szélcsendben használja!

  Biztossági előírások:
  Tekintettel arra, hogy nyílt lángot használ, maximális óvatossággal kell eljárni.
  A meleglevegős lampiont 18 évnél fiatalabb személy nem használhatja!
  A kívánság lampiont szinte bárhol alkalmazhatja, maximális körültekintéssel. Kerülje az éghető vagy robbanó anyagok közelében történő reptetést. A lampiont olyan területen reptesse, ahol azok repülési vonalában nem helyezkednek el épületek, benzinkutak, magasfeszültségű oszlopok, nagyobb ember tömeg, házak és további akadályok, amik következtében a lampion tüzet okozhatna.

  A kívánság lampion reptetése repülőterek közelében tilos!

  Tudnivalók:
  Esős időjárás és magas páratartalom (pl. köd) esetén a kívánság lampion reptetése egyáltalán nem lehetséges. Csak nyugodt időjárási feltételek mellett reptesse, ellenkező esetben a kívánság lampion megsérülhet és égési sérülés vagy tűz keletkezhet. A reptetést megelőzően ellenőrizze a szél irányát és győződjön meg arról, hogy a repülés vonalában semmilyen akadály, valamint tűz keletkezése szempontjából nagyobb kockázatú terület sem található.

  Jellemzők:
  Méretek: 100 cm magas, 60 cm széles, az alap 40 cm átmérőjű
  Repülési magasság: 500-1000 méter.
  Égési idő: Körülbelül: 20 perc

  Print Friendly, PDF & Email