Lakosságcsere

Lakosságcsere

Lakosságcsere

Egy ország lakosságának bizonyos mértékű cserélődése normális esetben természetes folyamat, sőt, biológiai, genetikai szinten előnyös és szükségszerű is az úgynevezett „vérfrissítés”, elkerülendő a „belterjesség” okozta káros szellemi és fizikai következményeket. Egy egészséges beállítottságú társadalomban mindez nem okoz semmilyen ellenérzést és ellenséges megnyilvánulást, ez a természetes, mérsékelt és jótékony folyamat, amely a magyarokra viszonyítva valószínűleg hozzájárult a világban és a történelemben elért sikerekhez is.
Mindez más látószögbe kerül, ha azt politikailag mesterségesen érdekek szerint befolyásolják, amire számtalan példa van a magyarok történelmében.
Erre részletesen itt nem térek ki, hiszen bárki könnyedén utána kereshet, olvashat róla, ha akar, viszont akkor nagyon ajánlatos figyelembe venni a teljes világot járt történelmünket és nem csak az utóbbi ezer európai évet!
A korunkban zajló valódi és csalárd folyamatról nincs hivatalos statisztikai adat, de annak káros jelei közvetve már észlelhetők a hétköznapi ember számára, ha figyelmes.
Ami pedig a nemzeti kultúrát illeti, azt csak azoktól kell félteni, akik azt rendszerszinten akarták meghatározni a nép helyett, amire már szintén volt korábban is sokszor példa, de nem sikerült még István Szent királyunknak sem, aki tűzzel-vassal üldözte-irtotta az ősi magyar kultúrát!

Nem tetszik a rendszer? Takarodjál, menj el!
Lesz helyetted másik, majd a szavazásig.

Nem tetszik a módszer? Van rá neked gyógyszer!
Tűrj és maradj csendben, a nagy gyűlöletben.

Nem tetszik a kényszer? Gondolkozol, érzel?
Ez a te nagy bajod! Abba sosem hagyod!

Nem tetszik a bűnszervezet, akkor tűnj el!
Nincs itt szükség terád, ez már nem a hazád!

2022.08.03.

Print Friendly, PDF & Email

Kattintson egyet, hogy mennyire tetszett:

Kattintson a csillagokra!

Arány: 5 / 5. Értékelték: 10

Még nem szavazott senki 🙁 Legyen Ön az első 🙂

Köszönjük, hogy értékelte a bejegyzést!

Lentebb görgetve újabb olvasnivalókat talál!

A szerzõ köszöni, hogy olvasta szerzeményét! Ha tetszett, ossza meg másokkal és hívja meg ismerõseit, hogy legyenek õk is az oldal kedvelõi.

Figyelmébe ajánljuk: