Menü Bezárás

Minden napra

mindennapra 1

A MINDEN NAPRA EGY KÖLTEMÉNY különleges kiadvány, egyedüli a maga nemében és számtalan meglepetéssel, újdonsággal is szolgál az olvasó számára.
A kötet tartalmilag nagyon gazdag, az átlagos verseskönyvek két vagy háromszorosa, miközben az ára ugyan annyi. A már régóta ismert, szeretett és közkedvelt versek mellett sok új is helyet kapott. A könyv úgy lett összeállítva, hogy az év összes napjára jut egy odaillő, megfelelő költemény, amely dátumhoz, naphoz van illesztve az ünnepekre, alkalmakra és jeles napokra különös figyelemmel, így egész évben élményt nyújt olvasója számára ez az igazi könyv, amit soha semmi más nem pótolhat! Ha napokra lebontjuk, akkor csupán pár forintba kerül egy költemény, amely igazán csekély ár a mai világban azért, hogy cserébe valami szépet, jót és igazat kapjon az ember.
További érdekesség, hogy több benne megjelent versből már dal is született és még fog is születni. Ezek megvalósulása már folyamatban van Sandro Rivoli művészúrnak köszönhetően. 12 év munkája és a Veniam versek legjava van ebben a különleges kiadványban.

 

Válogatott versgyűjtemény,
Minden napra egy költemény
Van ebben a szép kötetben,
Mikor melyik, nem véletlen!

Lapról lapra, napról napra,
Az időben is haladva,
Reggel, délben, vagy épp este,
Vedd e könyvet a kezedbe.

Képzeletben ülj egy padra,
Merülj el a pillanatba,
Feledkezz a jó szavakba,
Találj bennük Önmagadra!

Ismerd fel e földi jelet,
Hagyd, hogy megtörténjen veled,
Érzés, tudás, gondolkodás,
Ez az éves körutazás.

 

2022.03.20.

A MINDEN NAPRA EGY KÖLTEMÉNY KÖNYV RENDELÉSE

Print Friendly, PDF & Email

Kattintson egyet, hogy mennyire tetszett:

Kattintson a csillagokra!

Arány: 5 / 5. Értékelték: 9

Még nem szavazott senki 🙁 Legyen Ön az első 🙂

A szerzõ köszöni, hogy olvasta szerzeményét! Ha tetszett, ossza meg másokkal és hívja meg ismerõseit, hogy legyenek õk is az oldal kedvelõi.

Figyelmébe ajánljuk:

Kosár tartalma:0
Nincs termék a kosaradban!
További termékek
0