Menü Bezárás

Engedd meg

Engedd meg

Könyvajánló versben. 🙂

Engedd meg, hogy bemutassam
A művemet könyv alakban,
Amely most a tiéd lehet,
Ha az ötlet tetszik neked.

Betűi mind arra várnak,
Szemeid majd rátalálnak,
Elolvassák szépen sorban,
S a szíved nagyot dobban.

Ami benne található,
Az pontosan neked való!
Bízom titkos erejében,
Meglepő lesz, megígérem.

Ne tétovázz, nincs rá okod!
Van rá időd és tán módod,
Lepd meg vele önmagadat,
Kapsz általa gyöngy szavakat.

2020.03.10.

A könyvhöz megrendelés útján lehet hozzájutni, melynek részletei, menete és lehetőségei a következők:

1. Átvehető személyesen Esztergomban. Ez esetben 990 Ft.

2. Előre utalás után postai úton küldjük.
Belföldre: 990 Ft + 500 Ft szállítási és csomagolási költség, tehát összesen 1490 Ft/darab.
Külföldre, a célországtól függően: 990 Ft + 1590 Ft – tól, amely tartalmazza a szállítási és csomagolási költséget, tehát összesen 2580 Ft/darab – tól változó lehet a végösszeg.

3. Háztól házig rendeléssel, utánvétes szolgáltatással.
Ez esetben: 990 Ft + 1645 Ft szállítási költség, tehát 2635 Ft/darab.

A megrendelési módok:
1. A személyes átvétel választása esetén, vegye fel a hirdetővel/szerzővel a kapcsolatot a következő email címen: veniam@veniam.hu

2.Az előrefizetés választása esetén küldje el levélben az alábbi email címre: veniam@veniam.hu, a csomagküldéshez szükséges szöveget és adatokat az alábbiak szerint:
„Szeretném megrendelni a MAG NÉPE című könyvet előre fizetéssel” Címzett teljes neve, címe irányítószámmal, darabszám, ha kér dedikálást, akkor annak a személynek a teljes neve, akinek/akiknek kéri.
Ezután küldünk egy válasz a megrendelőnek, amely a befizetendő összeget és egy egyéni megrendelési számot fog tartalmazni.
Ezután kell befizetni a megadott összeget az alábbi OTP bankszámlaszámra:11773322-01537026.
Közleményként írja be, hogy KÖNYV és a kapott rendelési számot.
A könnyebb ügyintézés érdekében az alábbi internetes utalási felületet ajánljuk igénybe venni, melyen keresztül otthonról, akár telefonról, egyszerűen és kedvezően lebonyolítható az utalás!
https://transferwise.com/hu

A megrendelés teljesítése a beérkezett vételártól számítva 10 munkanapon belül várható.

3. Háztól házig rendeléssel, utánvétellel szolgáltatás választása esetén, az alábbi hirdetésen keresztül, az ott található feltételek szerint tudja megrendelni a könyvet:
Kattintson ide: https://www.vatera.hu/a-mag-nepe-2908706576.html

A felmerülő kérdésekre  e-mailben szívesen válaszolunk.

Köszönjük!

Röviden a könyvről:

2020.04.11-én megjelent az első, eddig ismeretlen írásművet tartalmazó 112 oldalas Veniam könyv, amely A MAG NÉPE című 200 versszakos elbeszélő költeményt tartalmazza, és a magyar nép teljes történetét mondja el. Ez a könyv rólunk szól, az ismert és el nem ismert múltunkról, hogy kik is vagyunk valójában, és hogy milyen utat jártunk be a világban. A kötet tartalmi és formai különlegessége, hogy a mai latin betűs magyar írásmód mellett székely-magyar rovással is olvasható az írásmű. Ez mindazok számára érdekes lehet, akik már ismerik, de talán még inkább azok számára, akik most ezáltal megismerhetik ezt az ősi magyar írásmódot. Az időutazás alatt, reményeim szerint érdemi tudást és érzelmi élményt szerezhet az olvasó, függetlenül attól, melyik korosztályhoz tartozik. A cél az volt, hogy mindenkit megérintsen és bárki megérthesse, átérezhesse ezt a közös történetet, bárhol is éli magyarként az életét, gondolok itt különösen a székelyekre, hiszen a mű az Ő történelmüket is magába foglalja. Ez a magyarok közös és teljes múltja, mely összeköt minket, amelynek révén bárhol és bármikor újra egyesülhetünk térben és időben, legyünk akár határon belüli, vagy határon túli magyarok. Ajánlom minden magyar ember szíves figyelmébe, az újabb generációk számára akár ajándékként is megfelelhet.

Kattintson egyet, hogy mennyire tetszett:

Kattintson a csillagokra!

Arány: 5 / 5. Értékelték: 2

Még nem szavazott senki 🙁 Legyen Ön az első 🙂

A szerzõ köszöni, hogy olvasta szerzeményét! Ha tetszett, ossza meg másokkal és hívja meg ismerõseit, hogy legyenek õk is az oldal kedvelõi.
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Figyelmébe ajánljuk: