Az én hitem

3.oldal

Most pedig harmadsorban jöjjön a fejlődéstörténet, ismertebb nevén az evolúció.
A tudományos felfedezések eredményei, bizonyítékai sohasem zárták ki a teremtő létezését, csupán a köréjük szőtt elméletek, teóriák tettek így. A tudósok többsége is mind arra a következtetésre, értelmi és érzelmi állapotba jutott, persze leginkább az életkoruk és tudásuk előrehaladtával, hogy ezt a sok mindent, egységes életszimfóniát, varázslatos csodát, az egész világot, összefüggő anyagrendszert és természeti törvényeket valakinek terveznie és teremtenie kellett, mert annyira pontos, részletes és szinte hibátlan, hogy ennyi véletlen egyszerűen nincs! Ezért tulajdonképpen, valamennyien a saját útjukat járva, saját foglalkozásukon keresztül külön-külön keresték és keresik most is a válaszokat, bizonyítékokat, magyarázatokat az élettel kapcsolatosan felmerülő nagy kérdésekre és akár tudták, akár nem, szándékosan vagy véletlen, de egyúttal Isten létezésére is, csakúgy, mint most mi! Erre minden kicsit is értelmes embereknek igénye támad vagy szüksége van, akár többször is élete során! Mármint a hihető és tudományos magyarázatra. Mert ez a legújabb vallás! A tudomány! A Biblia önmagában már kevés.
Hát akkor lássuk!

Volt egy ember, aki rájött arra, hogy a földi élet régebb óta létezik, mint azt előtte bárki, bármennyire is elmerte volna képzelni! Erre nézve valós bizonyítékokat is talált, de ahhoz viszont nem eleget, hogy az élet eredetét és létrejöttét is meg tudja okolni, be tudja mutatni! Mivel a felfedezésének eredményei számára összeegyeztethetetlen tényeket eredményeztek azzal, amit a vallás és a szó szerint vett szentírás állít, ezért azt kibővítve köréjük szőtt és összeállított belőlük egy új elméletet, melyet azóta is bizonygatnak követői és amelyet még manapság is változatlanul, kész tényként tanítanak az iskolákban.
Pedig manapság már a tudósok is növekvő számban egyre inkább azt hangoztatják, hogy az élet biológiai szinten nem jöhetett létre véletlenül. Egyszerűen képtelenség!
Az evolúcióelméletből csupán egy az, ami igaz!
Hogy az élet változni, alkalmazkodni, fejlődni képes önmagától, ha van rá elég ideje! Ennyi!
Idő! Na, ez az egyik legérdekesebb tényező, ugyanis olyan, hogy idő nem is létezik! Csupán az ember találta ki saját maga számára és mivel mindenre alkalmazza, ezért ezzel becsapja, korlátozza, és bezárja önmagát az élet minden területén. Einstein megmondta! Minden relatív és igaza volt, de nagyon, és nem csak ebben! Talán tudta vagy legalább sejtette, hogy ez az általa felfedezett látásmód és új felismerés hozzásegíthet minket még a Bibliában foglaltak helyesebb megértéséhez is. Ebből is látszik, hogy minden mindennel összefügg. Ami egy átlagos hangyának egy hónap, az nekünk csak egy nap, ami nekünk csupán egy nap az viszont a teremtőnek lehet csupán egy pillanat. A Biblia a teremtéssel kezdődik, és ha minden szavát a saját viszonyrendszerünk, azaz időnk szerint vesszük szó szerint, akkor bizony súlyos hibát vétünk, ugyanis amit ott leírtak az arra érdemes, alkalmas és kiválasztott személyek, azt nem mind emberi időszámítás szerint kell értelmezni!

 

Print Friendly, PDF & Email

Kattintson egyet, hogy mennyire tetszett:

Kattintson a csillagokra!

Arány: 5 / 5. Értékelték: 4

Még nem szavazott senki 🙁 Legyen Ön az első 🙂

Köszönjük, hogy értékelte a bejegyzést!

Lentebb görgetve újabb olvasnivalókat talál!

A szerzõ köszöni, hogy olvasta szerzeményét! Ha tetszett, ossza meg másokkal és hívja meg ismerõseit, hogy legyenek õk is az oldal kedvelõi.

Figyelmébe ajánljuk: