Menü Bezárás

Könyvbemutató

VENIAM és AMAG NÉPE

2020.04.11-én megjelent az első, eddig ismeretlen írásművet tartalmazó 112 oldalas Veniam könyv, amely A MAG NÉPE című 200 versszakos elbeszélő költeményt tartalmazza, és a magyar nép teljes történetét mondja el.

Ez a könyv rólunk szól, az ismert és el nem ismert múltunkról, hogy kik is vagyunk valójában, és hogy milyen utat jártunk be a világban. A kötet tartalmi és formai különlegessége, hogy a mai latin betűs magyar írásmód mellett székely-magyar rovással is olvasható az írásmű. Ez mindazok számára érdekes lehet, akik már ismerik, de talán még inkább azok számára, akik most ezáltal megismerhetik ezt az ősi magyar írásmódot.

Az időutazás alatt, reményeim szerint érdemi tudást és érzelmi élményt szerezhet az olvasó, függetlenül attól, melyik korosztályhoz tartozik. A cél az volt, hogy mindenkit megérintsen és bárki megérthesse, átérezhesse ezt a közös történetet, bárhol is éli magyarként az életét, gondolok itt különösen a székelyekre, hiszen a mű az Ő történelmüket is magába foglalja. Ez a magyarok közös és teljes múltja, mely összeköt minket, amelynek révén bárhol és bármikor újra egyesülhetünk térben és időben, legyünk akár határon belüli, vagy határon túli magyarok.

Ajánlom minden magyar ember szíves figyelmébe, az újabb generációk számára akár ajándékként is megfelelhet.
A könyv ára 1450 Ft.Üdvözlettel:
Varga János Veniam

A könyv megjelenésének szerzői bejelentése:Ahová már eljutott A MAG NÉPE könyv egy
vagy több példánya 🙂A könyvhöz megrendelés útján lehet hozzájutni.

A felmerülő kérdésekre  e-mailben szívesen válaszolunk.

veniam@veniam.hu

A könyv megjelenésének újsághírei:

Különleges esztergomi kötet jelent meg A magyar költészet napján

Még rovásírással is olvasható az eposz.

A könyv bemutatása versben:

Engedd meg

A MAG NÉPE körbe képek

Köszönjük a figyelmet és várjuk megrendelését!

Kosár tartalma:
Nincs termék a kosaradban!
További termékek
0